Περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά του σχολικού πλαισίου και οι επιπτώσεις τους στην αντίληψη - Συγκολλίτου Ευθυμία (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF