Διαχρονική μελέτη της ταχύτητας και του ελέγχου επεξεργασίας από την παιδική στην εφηβική ηλικία - Σπανούδης Γεώργιος; Δημητρίου Ανδρέας; Πλατσίδου Μαρία; Κιοσσέογλου Γρηγόρης; Σύρμαλη Κυριακή (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF