Το "φανταστικό ακροατήριο" και ο "προσωπικός μύθος": Μια πρώτη διερευνητική προσέγγιση των δύο εκδηλώσεων του εφηβικού εγωκεντρισμού - Π. Γαλανάκη Ευαγγελία (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF