Παρουσίαση του βιβλίου: Στέλλα Βοσνιάδου (2006). Παιδιά, Σχολεία και Υπολογιστές - Δημητρακοπούλου, Αγγελική (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2008)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ