Βιβλιοπαρουσίαση: "Γνωστική αποκατάσταση: μια συνθετική νευροψυωολογική προσέγγιση" - Κωνσταντινίδου, Φώφη (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ