Γνωστικές ικανότητες και μαθηματικές επιδόσεις σε μαθητές Πρώτης και Δευτέρας Γυμνασίου - Efklides, Anastasia; Demetriou, Andreas; Moisiadis, Polychronis; Marketos, Alexandros (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 1992)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF