Στάσεις ενηλίκων γυναικών προς την άθληση - Χ. Θεοδωράκης, Γιάννης; Δογάνης, Γεώργιος; Μπαγιάτης, Κωνσταντίνος; Τσαρτσαπάκης, Γιάννης (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF