Το σύστημα επεξεργασίας πληροφοριών: Μια μελέτη της δομής και της ανάπτυξης - Πλατσίδου, Μαρία; Δημητρίου, Ανδρέας (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF