Η μικρό- και μακρο-εξέλιξη των μεταγνωστικών εμπειριών: Η επίδραση τψν διαφόρων φάσεων λύσης προβλήματος και ατομικών παραγόντων - Ευκλείδη, Αναστασία; Σαμαρά, Ακυλίνα; Πετροπούλου, Μαρίνα (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF