Συγκριτική μελέτη των σχεδίων δυσλεκτικών και μη δυσλεκτικών παιδιών - Ζήση-Ματή, Ελένη; Ζαφειροπούλου, Μαρία; Μπονώτη, Φωτεινή (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF