Εφαρμογές μαγνητοεγκεφαλογραφίας στην απεικόνιση εγκεφαλικής ενεργοποίησης σχετιζόμενης με γλωσσικές λειτουργίες - Σίμος, Παναγιώτης; Παπανικολάου, Ανδρέας (Psychology: the Journal of the Hellenic Psychological Society, 2020)
Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ PDF