Ελληνική παιδική λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας. Από την αποικιοκρατία και την απολυταρχία στη δημοκρατική διαπαιδαγώγηση των παιδιών - Παπαντωνάκης Γεώργιος (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-