Εκπαιδευτική Πολιτική και Ιστορία. Με αφορμή την έρευνα «Ρόδος – Γιάννενα: αντιδιαμετρικά στο χάρτη. Χαρτογραφώντας και ερμηνεύοντας συγκλίσεις και αποκλίσεις στην ιστορική κουλτούρα εκπαιδευτικών και μαθητών» - Κιμουρτζής Παναγιώτης (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-