Παρουσίαση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου - Παπαβασιλείου Βασίλειος; Μουστάκας Λουκάς; Αναστασάτος Νικόλαος; Θεοδωροπούλου Έλενα; Καΐλα Μαρία (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-