Η χρήση των διαδικτυακών πηγών στη διδασκαλία της ιστορίας. Μια διδακτική προσέγγιση για την ιστορία της Στ΄τάξης του δημοτικού σχολείου - Γκόλια Παρασκευή; Κασκαμανίδης Ιωάννης; Βαμβακίδου Ιφιγένεια (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-