Πολύδρομο Περιοδική Έκδοση για τη Διγλωσσία και τον Πολυπολιτισμό στην Εκπαίδευση και την Κοινωνία - Σκούρτου Ελένη (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
Με τα δύο πρώτα τεύχη του, το ΠΟΛΥΔΡΟΜΟ, η πολύγλωσση περιοδική έκδοση, που εκδίδεται στη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί ένα νέο ίχνος στο διάλογο για την εκπαίδευση και την αρμονική κοινωνική συνύπαρξη στη χώρα μας. Η πολιτισμική και γλωσσική ετερότητα, για την οποία γράφονται ήδη πολλά πράγματα στην Ελλάδα, λειτουργεί εδώ τόσο ως αφετηρία όσο και ως στόχος και εν τέλει υλοποιείται σε κάθε γραμμή, σε κάθε σελίδα του περιοδικού.