Βιβλιοπαρουσίαση: Σχεδιάζοντας σενάρια διδασκαλίας για την πρακτική άσκηση των φοιτητών. Ολιστικό μοντέλο διερευνητικής και στοχαστικής πρακτικής για την ενίσχυση του ψηφιακού γραμματισμού στο πλαίσιο της μεντορείας - Χατζηδήμου Δημήτριος (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-