Παρουσίαση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου - Παπαβασιλείου, Βασίλειος; Μουστάκας, Λουκάς; Αναστασάτος, Νικόλαος; Θεοδωροπούλου, Έλενα; Καΐλα, Μαρία (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-