Γιατί να προστατέψουμε τα απειλούμενα είδη; Ανάλυση των προσεγγίσεων που υιοθετούν οι μαθητές Γυμνασίων της Σάμου για την προστασία του τσακαλιού - Λιαράκου, Γεωργία (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
-