Η εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε Ευρωπαϊκά δημοτικά σχολεία με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας - Κοσμάς , Βλάχος (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
Η εργασία αυτή αναφέρεται στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών στο δημοτικό σχολείο και ειδικότερα στην εκμάθηση της Αγγλικής. Η έρευνα που παρουσιάζεται στηρίζεται σε σχετική διδακτορική διατριβή που εκπονήθηκε στο παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η διατριβή μελέτησε τη χρήση του διαδικτύου και της ασύγχρονης ηλεκτρονικής επικοινωνίας για την ανάπτυξη και την εμπέδωση της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας σε ευρωπαϊκά δημοτικά σχολεία.