Βιβλιοπαρουσίαση: Κινηματογράφος & δημιουργική γραφή: Μαθήματα κινηματογραφικού γραμματισμού - Κανύχης, Παναγιώτης (Παιδαγωγικά ρεύματα στο Αιγαίο, 2022)
Γρόσδος, Σ. (2018). Κινηματογράφος & δημιουργική γραφή: Μαθήματα κινηματογραφικού γραμματισμού. Χανιά: Πολιτιστική Εταιρία Κρήτης - Πυξίδα της Πόλης.