Ιωάννης Βαρτζόπουλος, Η κοινή προέλευση λογικής και τρέλας. Ψυχανάλυση και σχιζο - ϕρένεια, Εκδόσεις ποταμός, Αθή- να 2016, 240 σελ. - Ασέρ Αριέλλα (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2017)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]