Ευτυχία Τεπέρογλου, Οι άλλες ‘εθνικές’ εκλογές. Αναλύοντας τις Ευρωεκλογές στην Ελλάδα, 1981-2014, εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα 2016, 613 σελ. - Τσίρμπας Γιάννης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2017)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]