Λόγος περί αθεΐας στην εποχή των θρησκευτικών αναβιώσεων: οι τέσσερις ιππότες της αθεϊστικής Αποκάλυψης: Dawkins, Dennett, Harris, Hitchens - Πνευματικός Κώστας (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
No abstract