Προλεγόμενα 37ου Τεύχους - Η Συντακτική Επιτροπή Η Συντακτική Επιτροπή (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2018)
Ο ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ του παρόντος τεύχους αναφέρεται στην εμπειρική μελέτη φαινομένων που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ιδίως δε τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη συνωμοσιολογία.