Moataz Abdel Fattah, Democratic Values in the Muslim World [Δημοκρατικές αξίες στον μουσουλμανικό κόσμο] - Τσίρμπας Γιάννης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]