Γιάννης Κωνσταντινίδης (2018) Επιλέγοντας: Η Κοινή Γνώμη και τα Πολιτικά Κόμματα στην Ελλάδα και στον Κόσμο 2015-2017. Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Τζιόλα. - Τσίρμπας Γιάννης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2019)
Βιβλιοκριτική για το βιβλίο Γιάννης Κωνσταντινίδης (2018) Επιλέγοντας: Η Κοινή Γνώμη και τα Πολιτικά Κόμματα στην Ελλάδα και στον Κόσμο 2015-2017. Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Τζιόλα. σελ. 332.