ΠΡΟΛΕΓΟΜΕΝΑ - ΤΕΥΧΟΣ 39 - Μπαλούρδος Διονύσης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2019)
Το ανά χείρας τεύχος του περιοδικού Επιστήμη και Κοινωνία αποτελεί αφιέρωμα στις δημόσιες πολιτικές για την οικογένεια με αναφορές στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.