Ξενοφών I. Κοντιάδης-Χαράλαμπος Θ. Ανθόπουλος, επιστημ. επιμ., Κρίση τον ελληνικού πολιτικού συστήματος; - Παναγιωτόπουλος Παναγής (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]