Lawrence R., Jones-Fred Thompson, Public Management: Institutional Renewal for the twenty-first century, στη σειρά: Research in Public Policy Analysis and management, Vol.10 - Καρκατσούλης Παναγιώτης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]