Joachim Fest, Begegnungen. Über nahe und ferne Freunde (Συναντήσεις. Για κοντινούς και μακρινούς φίλους) - Γεωργιάδου Βασιλική (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]