Lynn Dobson και Andreas Fdllesdal, επιμ., Political Theory and the European Constitution - Τζοκ Αντρέα (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]