Albert Hirschman. Τα πάθη και τα συμφέροντα, μτφρ. Ιουλία Τσολακίδου - Σκομβούλης Μιχάλης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]