Niklas Luhmann, Νομιμοποίηση μέσω διαδικασίας, Μετάφραση Κωνσταντίνου Βαθιώτη - Σάμιος Θωμάς (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]