Heitmeyer, Wilhelm/Mueller, Joachim/Schroeder, Helmut, Verlockender Fundamentalismus (Εκμαυλιστικός φονταμενταλισμός) - Χ. Σ. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]