Το τέλος της φιλοσοφίας (κατά Rorty) και ο ρόλος των διανοουμένων - Χατζής Αριστείδης Ν. (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]