Στεφάν Κουρτουά, Νικολά Βερτ, Ζαν-Λουί Πάνέ, Αντρέι Πατσκάφσκι, Κάρελ Μπάρτοσεκ, Ζαν-Λουί Μαργκολέν, Η Μαύρη Βίβλος τον Κομμουνισμού. Εγκλήματα, Τρομοκρατία, Καταστολή - Μαραντζίδης Νίκος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]