Βιβλιοκριτικές - ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2022)
Παναγιώτης Λιαργκόβας, Δέκα χρόνια κρίση, τρία μνημόνια και μια πανδημία. Η Ελλάδα αναζητώντας διέξοδο (Χριστιάνα Παπαγεωργάκη) - Βιβλιοκριτική Νίκος Σουλιώτης, Οικονομολόγοι τεχνοκράτες στην ελληνική πολιτική σκηνή 1974-2019 (Ιωάννης Παπαρίζος) - Βιβλιοκριτική Γιώργος Μαρής, Ο νομιζόμενος κόσμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ασύμμετρη ισχύς, εθνική κυριαρχία και διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ευρωζώνη (Σταματία Μαλωίνα) - Βιβλιοκριτική Σπυρίδων Α. Ρουκανάς, Η πολιτική οικονομία της μέτρησης και της αξιολόγησης των κρατών (Ειρήνη Χατζηιωάννου) - Βιβλιοκριτική