Εταιρική ευθύνη: από τη μορφοτυπία στον κοινωνικό συμβολισμό - Γουλιάμος Κώστας; Θεοχάρους Αντώνης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]