Το πολιτικό κόμμα - ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2024)
Κώστας Ελευθερίου, Το πολιτικό κόμμα, Ινστιτούτο Εναλλακτικών Ιδεών και Πολιτικών ΕΝΑ, Αθήνα 2021, 394 σελ.