Nancy L, Rosenblum, Robert C. Post (eds.), Civil society and government - Κωτσονόπουλος Λουδοβίκος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]