Edward W. Said, Καλύπτοντας το Ισλάμ. Πώς τα MME και οι αναλυτές καθορίζουν την εικόνα που έχουμε για τον υπόλοιπο κόσμο, μτφρ. Έλλη Έμκε - Κατσούλης Ηλίας (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]