Νίκος Παναγιωτόπουλος, επιμέλεια, Πολιτισμός και αγορά: Για την αυτονομία της πολιτισμικής παραγωγής - Θεριανός Κώστας (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
No abstract