Karl Polanyi, Ο μεγάλος μετασχηματισμός: Aνθρωπολογική και ιστορική κριτική της οικονομίας της αγοράς - Σκομβούλης Μιχάλης (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2015)
No abstract