G. Karyotis & R. Gerodimos (eds), The politics of extreme austerity. Greece in the eurozone crisis - Ρόρη Λαμπρινή (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[ Δε διατίθεται περίληψη / no abstract available]