Rainer Schnell, Paul B. Hill & Elke Esser, Μέθοδοι εμπειρικής κοινωνικής έρευνας - Γεωργιάδου Βασιλική (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]