Προλεγόμενα 33ου Τεύχους: Αξιολόγηση και μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση ή τι απομένει μετά τη ρύθμιση - Γεωργαράκης Νίκος; Δεμερτζής Νίκος (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
Ενδέχεται η επιστημονική κοινότητα και γενικότερα οι αναγνώστες που παρακολουθούν τις παρεμβάσεις της επιθεώρησης Επιστήμη και Κοινωνία να διερωτώνται για την επιλογή να προτάξουμε ανάμεσα σε τόσα κρίσιμα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα ένα θέμα όπως η αξιολόγηση, το οποίο επικεντρώνεται σε ένα μάλλον τεχνοκρατικό περιεχόμενο.