In memoriam: ULRICH BECK - Παναγιωτόπουλος Παναγής (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
Ο Ούλριχ Μπεκ (Στολπ 15.05.1944 - Βερολίνο 1.1.2015) ήταν ένας από τους σημαντικότερους κοινωνιολόγους της μεταπολεμικής ευρώπης.