Ulrich Beck & Ulf Erdmann Ziegler (με ϕωτογραϕίες του Timm Rautert), Μια ζωή δική μας. Περιηγήσεις στην άγνωστη κοινωνία που ζούμε, μτϕρ.- επιμ. Λένα Σακαλή, Νήσος, Αθήνα 2000, 151 σελ. - Γεωργιάδου Βασιλική (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]