Robert M. Solow & Janice Murray (eds.), Economics for the Curious. Inside the Minds of 12 Nobel Laureates, Palgrave MacMillan 2014, 195 σελ. - Κατσούλης Ηλίας (Επιστήμη και Κοινωνία: Επιθεώρηση Πολιτικής και Ηθικής Θεωρίας, 2016)
[Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available]